PONTO3

Noël Van Herreweghe
Voor sommigen begint de reis van spirituele zelfontdekking met het lezen van een boek.  Anderen zoeken spiritualiteit en transformatie op niet-traditionele plaatsen.
Noël heeft een niet aflatende gepassioneerde nieuwsgierigheid met betrekking tot een aantal vragen die we onszelf allemaal stellen. Is er een hiernamaals? Is er een vrije wil? Wat is essentieel voor geluk? Wat is het doel van het leven? Kunnen wetenschap en spiritualiteit worden gecombineerd? Wat gebeurt er bij de dood?
Noël heeft ervaring met het gebruik van video als geschikte medium om een boodschap over te brengen. Hij heeft ondertussen een aantal interviews gerealiseerd met personen die een bijna dood ervaring achter de rug hebben, met wetenschappers en andere. Deze video’s worden binnenkort op deze website vrijgegeven.

Michel Dutordoir
Michel is een Master Practitioner in de Psycho Energetica en Intuïtieve Ontwikkeling met meer dan 15 jaar ervaring.
Vanuit eigen ervaringen en onderzoekswerk heeft Michel ervaren dat de dood niet het einde is, maar een nieuw ontwaken in de andere dimensie. Op basis van zijn eigen uittredingservaringen en het begeleiden van overledenen voorbij de grenzen van de stoffelijke wereld, kent Michel deze multidimensionale werkelijkheid waarbij de mens meer is dan zijn fysieke lichaam en de dood slechts een overgang.
Onze relaties en contacten met overleden vrienden, familie of geliefden kunnen in deze dimensie verder groeien, wat veel troost en steun biedt tijdens het rouwproces. Waar gaan we heen na de dood? Wie verwelkomt ons? Welke zijn de verschillende niveaus die we doormaken? Hoe ziet de overzijde eruit?