PONTO3

Vragenlijst Bijna-Doodervaring

KORTE VRAGENLIJST – BIJNA-DOODERVARING

NDERF (www.nderf.org), de Amerikaanse ‘Near-Death Experience Foundation’, heeft een vragenlijst opgesteld voor onderzoeksdoeleinden. De Nederlandstalige vragenlijst is vrij uitgebreid en kan u hier vinden: https://www.nderf.org/forms/ShareNDEDutch/ShareNDEDutch.php
Deze stichting voor bijna-dood onderzoek publiceert ook een uitgebreide lijst van bijna-doodervaringen die u hier kan raadplegen:https://www.nderf.org/Dutch/index_bde.htm

NDERF zullen de gegevens (geen identificatiegegevens) gebruiken voor goedgekeurde studies of projecten, met inbegrip van, maar niet beperkt tot lezingen of educatieve programma’s, of als deel van een gepubliceerd artikel, of in een boek. [Als u niet wilt dat uw ervaring op deze wijze gebruikt wordt, kan u dit onderaan in het formulier of per mail aangeven.

U kan uw bijna-doodervaring ook bij ons indienen. U kan de vragenlijst hieronder invullen of uw ervaring mailen naar dit adres: info@ponto3.org.
Hoewel we uw bijdrage erg waarderen, is er geen financiële vergoeding. Vertrouwelijkheid van alle gegevens wordt strikt gehandhaafd voor zover dit door u gewenst is.
Onze oprechte dank aan diegenen die bereid zijn hun ervaring te delen!
Invul Instructies:
* Vul het onderstaande formulier zo compleet en accuraat mogelijk in.
* Vergeet alstublieft niet om op de knop “Verstuur” aan het einde van de vragenlijst te drukken, anders zullen de gegevens verloren gaan!
TOESTEMMING: Ik stem toe dat mijn ervaring in de Ponto3 archieven wordt geplaatst. Ik begrijp dat het kan worden gelezen door onderzoekers of anderen door Ponto3 goedgekeurde correspondenten. Geen enkele identificerende persoonlijke informatie zal aan niemand gegeven worden. Dat betekent dat namen, e-mails, adressen en telefoonnummers strikt vertrouwelijk zijn.
Klik op het blauwe vierkant om het menu te zien