PONTO3

Guy
guy

Guy Vander Linden

Guy Vander Linden ontwikkelde een bijzondere fijngevoeligheid na twee bijna-doodervaringen. Hij onderwerpt dogma’s en aangenomen waarheden aan een kritische blik en stelt dat de achterliggende waarheid weggemoffeld of verdoezeld wordt. Zijn frisse kijk op de paranormale wereld is verhelderend en inspirerend.
Door zijn vele nationale en internationale contacten, ook met wetenschappers, is Guy ook de contactpersoon bij uitstek met betrekking tot de bijna-doodervaring en de implicaties hiervan.
Guy Vander Linden heeft 20 jaar de rouwgroep NABIJ-ZIJN in Diksmuide  geleid, voornamelijk voor nabestanden na zelfdoding. Guy doet nog steeds op individuele basis.
Guy Vander Linden opent onze ogen voor de lessen die we uit BDE’s kunnen trekken.
Hij schreef “Mijn dood … mijn mooiste belevenis ”(in het Frans vertaald: Ma mort … ma plus belle expérience), samen met Carla Schouterden, “Kijk, ik ben er nog”(in het Engels vertaald : Look, I am still there), “Bezetenheid. Een andere visie” (in het Engels vertaald : Exorcism. Another vision), “Het Liefdeslicht: wat mijn bijna-doodervaring me bijbracht” en “Bezetenheid is niet het einde: persoonlijke visie en ervaring”. 

Klik op het blauwe vierkant om het menu te zien