PONTO3

Meditatieve lichtcirkel

Datum: december 15, 2019

Tijd: 10:00 -12:00

Locatie: Den Bezem, Antwerpsestraat 124 - 2640 Mortsel

Evenement

We komen in verbinding met de aarde- en kosmische energie tijdens deze meditatieve bijeenkomst en komen in voeling met en laten ons helen door de supra mentale dimensie. Doorheen de stilte komen we dicht bij onszelf .

Door de opgebouwde Lichtenergie verbinden we ons met elkaar en met mensen die ons nauw aan het hart liggen of die vandaag  ondersteuning nodig hebben omwille van hun gezondheid of levenssituatie.

Anderzijds kunnen ook onze overledenen binnen onze cirkel herdacht worden,  we gaan in dialoog via onze innerlijke stem en luisteren naar onze opkomende emoties en gevoelens.

Onze meditatie is een uitnodiging om gewoon te genieten van de Liefdesenergie maar tevens een gelegenheid om  eventuele levenszaken energetisch af te ronden, vergeving te geven of te krijgen, vrede te sluiten en een antwoord te krijgen op voor u belangrijke levensvragen.

Uw ”Cirkel van Licht” geeft u een verbonden gevoel met Uw Hoger Zelf.

Het is rust-brengend , veilig , helend en een uitnodiging om je hart te openen.

Begeleiding : Ingrid Cootmans

Waar : Den Bezem, Antwerpsestraat 124 –  2640 Mortsel

 

Wanneer :

Zondag 15 december van 10.00 u tot 12.00 u

Inschrijving : denbezem@telenet.be of goinghome@outlook.be

Bijdrage  : 12€

Max : 15 personen

 

Bijeenkomst bijna-doodervaarders

Datum: januari 25, 2020

Tijd: 14:00

Locatie: La Verna Huis - Sint-Antoniuskaai 9A - 9000 Gent

Evenement

Light Sun Fog Tree Wood Nature Forest Foggy

Bijna-dood ervaarders benadrukken het belang om over de ervaring te kunnen praten met lotgenoten. In veel gevallen verloopt deze zoektocht zeer moeizaam. Op zaterdag 25 januari 2020 organiseert Ponto3.org daarom een bijeenkomst waar een (beperkt) aantal ervaarders de gelegenheid krijgen hun belevenis met elkaar te delen. Als u een BDE had en u wil graag met andere ervaarders praten kan u ons hier contacteren: https://ponto3.org/contact-2/.

De dood heeft niet het laatste woord …

Datum: april 2, 2020

Tijd: 19:30

Locatie: De Kleine Bron - Letterkundestraat 133 - 2610 Antwerpen

Michel_de_evolutie

…het is een ontwaken in een andere dimensie.
Heeft het sterven en het stervensproces u steeds geïntrigeerd ?  Angstig gemaakt ?  Geboeid ?  Wil U de verbinding tussen uzelf en gestorvenen zinvoller en meer diepgaand beleven ?
Misschien is de muur tussen leven en dood wel minder hoog dan we tot hiertoe dachten en kunnen onze relatie en contacten met overleden vrienden, familie of geliefden blijven groeien over de dood heen. Dat kan een enorme troost betekenen wanneer we rouwen.
We belichten onze visie op het leven na de dood, hoe we die dimensies verkennen en hierdoor heel dicht bij onszelf, onze integriteit en oneindigheid komen. U verneemt hoe wij de poort tussen de stoffelijke wereld openen en de niet-fysieke dimensies ervaren.
Waar gaan we heen na de dood ?  Wie verwelkomt ons ?
Welke zijn de verschillende niveaus die we doormaken ?
Hoe ziet de overzijde eruit?
Hoe kunnen we de stervenden beter begeleiden over de dood heen ?

We sluiten de avond af met een stille meditatie die ons naar een gezamenlijke Lichtenergie brengt waarbij we onze liefde en verbondenheid bevestigen naar onze geliefden, vrienden en ook onze overledenen.

Introductie: Noël Van Herreweghe
Spreker: Michel Dutordoir (Met medewerking van Ingrid Cootmans)
Waar: De Kleine Bron – Letterkundestraat 133 – 2610 Antwerpen
Wanneer: 2 april 2020 – stipt 19u30
Bijdrage: 18€

Inschrijven: onderaan deze pagina .

.